• darkblurbg
    Welkom aan boord

Zeilschip Avondrood is onderdeel van Service Maritiem Rob Peetoom.
Voor meer informatie over de mogelijkheden of het reserveren van een vaartocht kunt u een e-mail sturen aan info@servicemaritiem.nl 
Ook voor informatie omtrend werkzaamheden aan uw schip kunt u gerust een e-mail sturen of het formulier invullen.
Service Maritiem hanteerd sind april 2018 een privacybeleid getoetst aan de wet.  

Wij hanteren de algemene voorwaarden die opgesteld zijn door onze branche vereniging BBZ-TCN.

Kijk in de kalender of De Avondrood beschikbaar is voor uw vaarplan, tevens kunt u zien wie de schipper aan boord is tijdens de geboekte reizen.


 

HVZR Garant
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Zeilvaart Zwartsluis h.o.d.n Service Maritiem gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina an de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt.
Wanneer diensten door financieel onvermogen van Zeilvaart Zwartsluis h.o.d.n Service Maritiem niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven,
Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.iswa te water in samenwerking met de chartervaart

Sinds 2017 is de Avondrood aangesloten bij de HISWA, de brancheorganisatie van de watersport.

‘Wij zorgen graag goed voor onze gasten en ons aansluiten bij de HISWA is een manier om nóg beter voor onze gasten te zorgen dan dat we al deden.

Wat is HISWA?
HISWA is hét keurmerk voor de watersport. Bedrijven die zich willen aansluiten, moeten aantonen dat ze vakkundig en betrouwbaar zijn én zich committeren aan de algemene voorwaarden van de HISWA.

Zekerheid voor consumenten
Voor consumenten betekent dit nog meer zekerheid als zij de Avondrood huren via NAUPAR ons boekingskantoor. De algemene HISWA-voorwaarden zijn namelijk opgesteld in samenspraak met de consumentenbond en de ANWB, en daarmee zeer consument-vriendelijk. Bovendien kunnen consumenten bij een geschil nu uitwijken naar een onafhankelijke geschillencommissie en die stap is een stuk kleiner dan de stap naar de kantonrechter.