• darkblurbg
    Mailen, bellen, whatsapp

Zeilschip Avondrood is onderdeel van Service Maritiem Rob Peetoom. Voor meer informatie over de mogelijkheden of het reserveren van een vaartocht kunt u een e-mail sturen aan info@servicemaritiem.nl Ook voor informatie omtrend werkzaamheden aan uw schip kunt u gerust een e-mail sturen of het formulier invullen. Service Maritiem hanteerd sind april 2018 een privacybeleid getoetst aan de wet.

Wij hanteren de algemene voorwaarden die opgesteld zijn door onze branche vereniging BBZ-TCN.

 

Whatsapp en direct contact

 

Hiswa te water in samenwerking met de chartervaart

Sinds 2017 is de Avondrood aangesloten bij de #HISWA, de brancheorganisatie van de watersport.

‘Wij zorgen graag goed voor onze gasten en ons aansluiten bij de HISWA is een manier om nóg beter voor onze gasten te zorgen dan dat we al deden.

Wat is HISWA?
HISWA is hét keurmerk voor de watersport. Bedrijven die zich willen aansluiten, moeten aantonen dat ze vakkundig en betrouwbaar zijn én zich committeren aan de algemene voorwaarden van de HISWA.

Zekerheid voor consumenten

Voor consumenten betekent dit nog meer zekerheid als zij de Avondrood huren via NAUPAR ons boekingskantoor. De algemene HISWA-voorwaarden zijn namelijk opgesteld in samenspraak met de consumentenbond en de ANWB, en daarmee zeer consument-vriendelijk. Bovendien kunnen consumenten bij een geschil nu uitwijken naar een onafhankelijke geschillencommissie en die stap is een stuk kleiner dan de stap naar de kantonrechter.